ZAVESE, DRAPERIJE, ROLO/SCREEN, ZEBRA I PANEL ZAVESE I SISTEMI

Predstavljamo Vam kolekcije zavesa i draperija renomiranih proizvođača, uz to možete pogledati izbor garnišni i pozamanterije koje imamo u našoj ponudi. Ujedno Vam predstavljamo i kolekcije rolo, rolo zebra, rolo screen, rolo blackout, panel i rimskih zavesa, kao i paketo sisteme renomiranih proizvođača.

ZAVESE I DRAPERIJE

Obogatite svoj dom draperijama i zavesama – bez obzira da li se koriste za privatnost u spavaćoj sobi ili zaštitu od sunca u dnevnoj sobi, one uvek upotpunjuju pogled prema spolja. Uz fascinantan izbor dekorativnih zavesa i draperija različitog dizajna i boja, sa klasičnim i modernim motivima, one nisu samo privlačni vizuelni detalji – stvaraju ugodnu i zaštićenu atmosferu u prostoriji; obezbeđuju zdravu unutrašnju klimu u kojoj vazduh može da cirkuliše; obezbeđuju bolju akustiku ujedno pružajući zaštitu od spoljne buke; daju vašem prostoru prozračnu atmosferu filtrirajući dolaznu svetlost (providne i poluprovidne) ili štite vašu privatnost uveče kada upalite svetlo (neprovidne).
Zavese
ZAVESE
Draperije
DRAPERIJE
Decija kolekcija zavesa i draperija
DEČIJA KOLEKCIJA

ROLO, SCREEN I ZEBRA ZAVESE I SISTEMI

UNUTRAŠNJA I SPOLJNA ZAŠTITA OD SUNCA – Nudi maksimalnu zaštitu od sunca, blokirajući UV i IC zračenje. Sama montaža ROLO SCREEN SISTEMA vrši se na spoljnoj ili unutrašnjoj strani prozora, i podrazumeva njihovu kontrolu daljinskim putem, uz opcionu kompatibilnost sa sistemima pametnih kuća.
Nudimo veliki izbor boja, tekstura i dezena u zavisnosti od zahteva kupaca. Posebno napominjemo i grupu akustičnih rolo zavesa, koje osim zaštite od sunca pružaju i delimičnu zvučnu izolaciju prostora.
Rolo zebra zavese
ROLO ZEBRA
Rolo screen zavese
ROLO SCREEN
Rolo ZIP spoljašnji sistemi
ROLO ZIP spoljašnji sistemi

PANEL, PLISE, RIMSKE-PAKETO ZAVESE I SISTEMI, DRVENI VENECIJANERI

Čak i puristička arhitektura ima blažu stranu i potreban joj je tekstil ili drvo. Zahvaljujuć́i inovativnom i izvanrednom dizajnu, ova zaštita od sunca nalazi svoje mesto u svim životnim prostorima, kancelarijama i naročito u računarskim radnim stanicama. Funkcionalan i dekorativan dizajn za prozore koji ispunjava sve želje.
Panel zavese
PANEL ZAVESE
Plise zavese
PLISE ZAVESE
Rimske-paketo zavese
RIMSKE-PAKETO ZAVESE
Drveni venecijaneri
DRVENI VENECIJANERI

GARNIŠNE I POZAMANTERIJA

Garnišne i pozamanterija su neophodan pratilac zavesa i draperija.
Garnišne
GARNIŠNE
Pozamanterija
POZAMANTERIJA

KONTAKT

Pronađite nas na mapi grada:

HALOGEN DECOR d.o.o.
 Adi Endrea 27., Novi Sad, Srbija
Telefoni:
 +381-69-5047188 |  +381-21-504718
Radno vreme:
09:00 - 19:30 radnim danom
09:00 - 14:30 subotom
Internet prodavnica:
 www.halogendecorshop.com
Pišite nam:
 info@halogendecor.com